Over ons

Tandheelkunde & mondhygiëne

Tandartspraktijk Goverwelle is in 2021 ontstaan na de overname van Tandartspraktijk P.H. Verbeek. Tandarts Verbeek heeft ruim 31 jaar praktijk gevoerd aan de Zaagmolenkade te Gouda. Wij zijn er dan ook trots op dat wij dit mogen voortzetten.
In deze kleinschalige praktijk werken we met een vast team waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Wij zetten ons in voor de ideale mondzorg

Met ons diverse team staan wij voor u klaar

Missie

Kwalitatief hoogwaardige en duurzame tandheelkundige zorg verlenen op een prettige en ontspannen manier.

Wij willen als tandartspraktijk een bijdrage leveren aan de algemene gezondheid van onze patiënten door het verlenen van kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg, waarbij er veel aandacht is voor zelfzorg en preventie.

Visie

Met een professioneel tandheelkundig team willen wij vanuit onze tandartspraktijk ons inzetten voor goede mondzorg.

We werken aan onze missie, door met gekwalificeerd personeel in een professionele omgeving evidence-based te werken. Door dit met gedifferentieerd personeel te doen (assistenten, (paro)preventieassistente, mondhygiënist en tandartsen), kunnen wij zorg op maat aanbieden. Dit alles met aandacht voor bij- en nascholing van de medewerkers.

 

Een divers team

Van alle markten thuis

Ons team bestaat uit één tandarts, een mondhygiënist, een paropreventie assistente en drie assistentes. We streven ernaar om hoogkwalitatieve en duurzame zorg te verlenen. Hiervoor maken wij gebruik van moderne sterilisatie- en behandelapparatuur, behandeltechnieken en materialen. 

Ons team

Aangenaam kennismaken!

Usama Al Saudi

Tandarts - BIG nr.: 29917762402

Malaak

Mondhygiënist

Yasmin

Paro Preventie

Edna

Assistente

Yasemn

Assistente

Debby

Assistente

Kwaliteitsregister tandartsen

Kwalitatief hoogwaardige mondzorg

Met trots zijn wij aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT), een onafhankelijk en openbaar register met als doel het transparant maken en bevorderen van de kwaliteitszorg. 

Contact

Heeft u een vraag? Bel ons dan gerust op 0182-516815 of stuur ons een bericht met het onderstaande contactformulier

Uw mening is voor ons van belang. Een compliment is altijd fijn. Mocht u echter verbeterpunten opmerken, dan horen wij dit graag van u om onze zorgverlening te verbeteren.

Inschrijving